קוביות ג'לי אננס ופירות יער | השף הלבן

קוביות ג'לי אננס ופירות יער

הג'לי עושה קאמבק! במקום ג'לי אינסטנט, יש לנו גרסה טעימה יותר עם פירות אמיתיים שתשדרג לכם את הקיץ. לא תאמינו כמה פשוט להכין ג'לי לגמרי בעצמכם

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוביות ג'לי אננס ופירות יער
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל24 יחידות:

לרכישה >>
  • 3/4 כוס מים
  • 4 כפות ג'לטין
  • 2 כוסות מים
  • 1 שקית (300 גרם) אננס קפוא "סנפרוסט"
  • ½ שקית (150 גרם) לקט פירות יער קפואים "סנפרוסט"
גודל תבנית: 2 מגשיות קרח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת זכוכית מערבבים 3/4 כוס מים ו- 4 כפות ג'לטין ומניחים בצד עד להתקשות הג'לטין

  • 02.

    ממיסים את הג'לטין שהתקשה בפולסים של כ- 30 שניות במיקרוגל עד להמסה מוחלטת

  • 03.

    במעבד מזון טוחנים 2 כוסות מים ושקית אננס קפוא עד לקבלת מרקם חלק

  • 04.

    מסננים בעזרת מסננת מעל קערה את האננס הטחון

  • 05.

    מוסיפים אל הקערה עם האננס הטחוון והמסונן את הג'לטין המומס ומאחדים היטב בעזרת מטרפה

  • 06.

    מסדרים פירות יער במגשיות קרח ומוזגים מתערובת האננס, מעבירים לקירור של שעה לפחות לפני ההגשה.

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)