נאגטס תירס עם גבינות - מתכון מאת רחלי קרוט | השף הלבן

נאגטס תירס וגבינות

הילדים שלכם יעופו על המתכון הזה: נאגטס תירס של רחלי קרוט עם שדרוג של גבינות שעושות את כל ההבדל. המתכון שיהפוך לקבוע בארוחת הערב המשפחתית

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
 נאגטס תירס עם גבינות
צילום: אפיק גבאי (סטילס) עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ליחידות:

לרכישה >>
  • 3/4 כוס גרגירי תירס ללא נוזלים
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • ¼ שקית (50 גרם) פתיתי גאודה "עמק"
  • 1/3 חבילה (80 גרם) פטה כבשים 20% "פיראוס" מפוררת
  • 3 ביצים M
  • 1 כוס (140 גרם) קמח לבן
לציפוי:
  • 2 כוסות פירורי לחם מכל סוג שאוהבים
  • שומשום (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה בינונית שמים את הביצים והגבינות ומערבבים.

  • 02.

    מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת תערובת רכה.

  • 03.

    מעבירים למקרר לשעה עד שהתערובת מתייצבת מעט.

  • 04.

    בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות מעט פחוסות מהתערובת ומצפים בפירורי לחם. אם רוצים ניתן להוסיף להם 3-4 כפות שומשום.

  • 05.

    מטגנים את הנאגטס במחבת עם שמן בגובה 1 ס"מ עד שהנאגאטס זהובים.

  • 06.

    מגישים עם ירקות חתוכים, גבינות רכות ומתבלים שאוהבים

הכנת? כאן מדרגים
(12)