קיש רביולי
קיש כמו שאף פעם לא ניסיתם: החלפנו את הבצק הקלאסי של הקיש, ברביולי בטטה! מתכון מיוחד ויוצא דופן לקיש בטטה עם תחתית ודפנות מרביולי. לא תאמינו כמה זה טעים
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל5-6 מנות:
לקלתית:
- 1 חבילה (330 גרם) רביולי בטטה "פסטה ריקו"
למלית הקיש:
- 2 בטטות בינוניות מבושלות קלופות ומרוסקות
- 1/4 כוס עירית קצוצה
- 1 מיכל (200 גרם) רוטב שמנת וגראנה פדנו "פסטה ריקו"
- 1 גביע (200 גרם) קרם פרש "השף הלבן"
- 1 חבילה (149 גרם) גבינת איבריקו "COLLECTION" מגוררת
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחר גרוס
- קורט אגוז מוסקט
- 2 כפות עלי טימין טרי
לשכבת הבטטות העליונה:
- 1 בטטה ארוכה פרוסה לפרוסות דקות וצלויות
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מערבבים את כל חומרי המלית עד לאיחוד
-
02.
משמנים קלות תבנית עגולה ומרפדים את התחתית והדפנות שלה ברביולי. חשוב שהרביולי יהיו מונחים בחפיפה
-
03.
מניחים מעל הרביולי את מלית הקיש בשכבה אחידה
-
04.
מסדרים מעל המסה את פרוסות הבטטה הצלויות
-
05.
אופים את הקיש בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-30 דקות עד להשחמה
טיימר מופעל
-
06.
מגישים לצד קרם פרש
הכנת? כאן מדרגים