טארט שוקולד פיסטוק מבצק שוקולד
אין כמו השילוב בין שוקולד ופיסטוק! קבלו מתכון קל ומהיר לטארט פיסטוק שוקולדי במיוחד – עם שוקולד גם בבצק!

המרכיבים ל גאלט אחד:
- 1 חבילה בצק פריך עם שוקולד "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
- 100 גרם פיסטוק טחון דק
- 25 גרם שקדים טחונים
- 25 גרם קוקוס טחון
- קורט מלח
- 100 גרם סוכר
- 2 ביצים
- כפית תמצית וניל
- 50 גרם חמאה מומסת
- 1 כף מחית פיסטוק
- 100 גרם שוקולד מריר
- ½ כוס שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- פיסטוקים טחונים דק
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-170 מעלות
-
02.
מערבבים בקערה פיסטוקים, שקדים, קוקוס ומלח.
-
03.
בקערה נפרדת מערבבים סוכר עם ביצים, מוסיפים תמצית וניל, חמאה מומסת ומחית פיסטוק.
-
04.
מערבבים יחד את שתי התערובות.
-
05.
מרפדים את תבנית הפאי בבצק ומהדקים.
-
06.
שופכים את מלית הפיסטוק מעל הבצק.
-
07.
מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שהמלית מתייצבת. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
טיימר מופעל
-
08.
הכנת הגנאש:
-
09.
לקערה מכניסים את השוקולד והשמנת המתוקה, מחממים בהדרגה במיקרוגל עד שהשוקולד נמס. מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
-
10.
שופכים את הגנאש מעל שכבת הפיסטוק, מפזרים מלמעלה פיסטוקים קצוצים ושומרים בקירור.