מתכון מיני לביבות גבינה מלוחות
מכירים את טרנד המיני פנקייקס? אז קבלו את הגרסה המלוחה לחנוכה: לביבות גבינה מלוחות וקטנטנות שמגישים למרכז השולחן עם מטבלים וירקות. מתכון קל, פשוט וטעים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל20 יחידות:
- 2 ביצים L
- 1 כפית מייפל
- 240 מ"ל (1 כוס) מים או חלב
- 50 גרם חמאה מומסת או שמן זית
- 1/2 כפית מלח
- 70 גרם (1/3 שקית) פתיתי מוצרלה של השף הלבן
- 70 גרם (1/3 מארז) קשקבל "COLLECTION"
- 175 גרם (1 ו-1/4 כוסות) קמח תופח
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה שמים ביצים, מייפל, חלב, חמאה מומסת ומלח וטורפים היטב.
-
02.
מגרדים את הקשקבל על החלק הדק בפומפייה.
-
03.
מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב.
-
04.
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בבלילה.
-
05.
משמנים מעט מחבת רחבה ובעזרת כפית או שקית זילוף עם צנטר או בקבוק לחיץ, יוצרים מיני לביבות במחבת ומטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה עדינה.
-
06.
מגישים חם עם יוגורט או שמנת חמוצה או ככה לבד עם סלט ירקות והמון מצב רוח.הערות ושדרוגים: - בשלב הראשון של טריפת המצרכים אפשר להוסיף עירית קצוצה ו/או פלפל שחור גרוס.- אפשר להכין את הלביבות גם בגרסה גדולה יותר והן מעולות גם כארוחת ערב בכל יום בשנה.
הכנת? כאן מדרגים