סלט חומוס עם עגבניות שרי ופטה- שילוב טעמים מנצח | השף הלבן

סלט חומוס עם עגבניות שרי ופטה

סלט כיפי ומשביע עם רעננות של לימון קצוץ בשלמותו (אל תוותרו עליו!) וחריפות עדינה של צנונית. מושלם כארוחת צהריים או לאירוח. שילוב טעמים שלא ישאיר אף אחד אדיש

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חומוס עם עגבניות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4:

מרכיבים:
  • 1 שקית חומוס מבושל קפוא "סנפרוסט" מבושל לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומסונן
  • 1/2 לימון קצוץ דק דק עם הקליפה
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • מלח ופלפל
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 6 צנוניות מיני קצוצות דק דק
  • 1/2 כוס בצל ירוק פרוס דק
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • סלסלת עגבניות שרי חצויות
  • 150-200 גרם גבינת פטה "פיראוס" מפוררת
גודל תבנית: קערה בינונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את החומוס בקערה. מוסיפים לימון קצוץ, מיץ לימון, מלח, פלפל ושמן זית ומערבבים.

  • 02.

    מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

  • 03.

    מגישים לצד ברוסקטות וגבינת שמנת.

  • 04.

    בתאבון!

הידעת?

בכל הנוגע לסלטים, החוק הוא שאף פעם לא יכול להיות לנו יותר מדי מתכונים שונים. ככל שאנחנו מכירים יותר מתכונים שונים של סלטים, כך קל ומהנה יותר להתאים את הסלט הנכון ביותר לשאר המנות בארוחה. אז אם אתם מחפשים מתכון חדש ומפתיע לסלט שיתאים במדויק גם לסעודות חגיגיות או סתם ארוחת ערב רגילה, הגעתם למקום הנכון. קבלו מתכון לסלט כיפי ומשביע עם רעננות של לימון קצוץ בשלמותו (אל תוותרו עליו!) וחריפות עדינה של צנונית. מושלם כארוחת צהריים או לאירוח. שילוב טעמים שלא ישאיר אף אחד אדיש

הכנת? כאן מדרגים
(9)