קממבר עם פיצוחים ומייפל – מנה ראשונה מנצחת | השף הלבן

קממבר עם פיצוחים ומייפל

מנה ראשונה אלגנטית ומרשימה של גבינת קמבבר נפלאה עם תערובת עשירה של אגוזים וגרעינים ורוטב מייפל מצומצם שמוסיף מתיקות עדינה. מתכון שלא כדאי לפספס!

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לגבינת קממבר של תנובה עם פיצוחים ומייפל
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל2-3:

  • 1 גבינת קממבר "COLLECTION"
  • כוס תערובת אגוזים וגרעינים (לפי העדפה)
  • 2 כפות עלי נענע
  • חצי כוס מייפל
  • 1/4 כפית מלח גס
להגשה:
  • קרקרים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את סירופ המייפל עד להצטמצמות

  • 02.

    מניחים את תערובת האגוזים על גבינת הקממבר על הגבינה, מזלפים מעל את סירופ המייפל ומקשטים בעלי נענע 

  • 03.

    מגישים לצד קרקרים

הכנת? כאן מדרגים
(0)