מתכון אייס קפה גרוס | השף הלבן

אייס קפה גרוס

המשקה הפופולרי ביותר בקיץ הישראלי זה אייס קפה – קפוא, חזק ומתוק, במרקם גרוס, שמעיר ומקרר את הגוף. המתכון של אולגה טוכשר לאייס קפה עם משקה שיבולת שועל

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אייס קפה גרוס
צילום: אולגה טוכשר עיצוב: אולגה טוכשר

המרכיבים ל 1-2:

  • 360 מ"ל (1.5 כוסות) משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
  • 240 מ"ל (1 כוס) קפה חזק שהתקרר
  • 80 מ"ל סירופ סוכר, או לפי הטעם
  • קוביות קרח
להגשה:
  • פולי קקאו גרוסים
  • קוביות שוקולד

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים קוביות קרח ממשקה שיבולת שועל: יוצקים את המשקה לתבנית קוביות קרח ומקפיאים למשך לילה. לכל מנה צריך 8-10 קוביות קרח ממשקה שיבולת שועל, כלומר ל-2 מנות צריך מגש קרח שלם.

  • 02.

    מכינים את האייס קפה: שמים את כל מרכיבי המתכון בקערת בלנדר וטוחנים לקפה קר גרוס במרקם אחיד. מוסיפים קוביות קרח רגיל בהתאם לצורך כדי לקבל מרקם סמיך יותר.

  • 03.

    מוזגים את האייס קפה לכוסות הגשה ומגישים מיד עם תוספת פולי קקאו גרוסים וקוביות שוקולד.

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.