טוסט מלאווח, מוצרלה ופטריות
שחיתות! ככה תכינו טוסט מפנק במיוחד עם מלווח וגבינת מוצרלה. סלט ליד וארוחת הערב מסודרת. אינס ינאי עם מתכון שישדרג לכם את ארוחת הערב
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: דלית רוסו
המרכיבים ל1:
- 1 מלאווח "מעדנות" מופשר בטמפ' החדר
- 2 פרוסות מוצרלה קולקשן
- 3 פטריות שמפיניון טריות פרוסות
- 1 כפית אריסה
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים מלאווח על נייר אפייה.
-
02.
מורחים על חצי ממנו כפית אריסה.
-
03.
מניחים את פרוסות המוצרלה ואת הפטריות.
-
04.
סוגרים את המלאווח לצורת חצי עיגול.
-
05.
מכניסים לטוסטר ולוחצים עד לקבלת פסים ועד שהגבינה נמסה.
הכנת? כאן מדרגים