כריך קרואסון עם מוצרלה, רוקט, טפנד ועגבניות שרי | השף הלבן

כריך קרואסון

בא לכם להתפנק בסוף השבוע? קבלו את כריך הבראנץ המושלם: קרואסון פינוקים עם דברים טובים – טפנד זיתים, עגבניות וגבינת מוצרלה משובחת. אינס ינאי עושה לנו את השבת

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך קרואסון עם מוצרלה, רוקט, טפנד ועגבניות שרי
צילום: דרור עינב עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל 1:

  • 1 קרואסון חמאה ריק
  • 2 פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1/4 כוס עלי רוקט
  • 1 כף טפנד זיתים שחורים
  • 3 עגבניות שרי פרוסות

הוראות הכנה:

  • 01.

    חוצים את הקרואסון לא עד סופו.

  • 02.

    מורחים טפנד זיתים.

  • 03.

    מניחים מעל הטפנד פרוסות מוצרלה ומעליהן עלי רוקט ועגבניות שרי.

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.