כריך קרואסון עם מוצרלה, רוקט, טפנד ועגבניות שרי | השף הלבן

כריך קרואסון

בא לכם להתפנק בסוף השבוע? קבלו את כריך הבראנץ המושלם: קרואסון פינוקים עם דברים טובים – טפנד זיתים, עגבניות וגבינת מוצרלה משובחת. אינס ינאי עושה לנו את השבת

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך קרואסון עם מוצרלה, רוקט, טפנד ועגבניות שרי
צילום: דרור עינב עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל1:

  • 1 קרואסון חמאה ריק
  • 2 פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1/4 כוס עלי רוקט
  • 1 כף טפנד זיתים שחורים
  • 3 עגבניות שרי פרוסות

הוראות הכנה:

  • 01.

    חוצים את הקרואסון לא עד סופו.

  • 02.

    מורחים טפנד זיתים.

  • 03.

    מניחים מעל הטפנד פרוסות מוצרלה ומעליהן עלי רוקט ועגבניות שרי.

הכנת? כאן מדרגים
(4)