שוקופאי מסקרפונה ויולו
דור משה עם שוקופאי – הגרסה המשודרגת! עם מלית איכותית וקלה להכנה על בסיס יולו וגבינת מסקרפונה ושימוש בבלינצ'סים מוכנים, שהופכים את כל ההכנה לקלה במיוחד.
המרכיבים ל8:
- ½ חבילת מסקרפונה השף הלבן
- 1 גביע YOLO שוקולד מריר
- 2 כפיות אבקת קקאו
- כף סוכר
- ⅓ כוס שוקולד צ'יפס
- 8 קרפים מוכנים
- 2 ביצים טרופות
- כוס פירורי לחם (לא מתובלים)
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת המלית, טורפים היטב את גבינת המסקרפונה, ה- YOLO, אבקת הקקאו והסוכר לקרם חלק ואחיד ומעבירים לשקית זילוף.
-
02.
מניחים על נייר אפייה עלה בלינצ'ס ומזלפים בשליש העליון שלו פס עבה של מלית. מפזרים שוקולד צ'יפס, מקפלים את השוליים ומגלגלים לגליל סגור. מניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה/ ניילון נצמד.
-
03.
ממשיכים באותו אופן עם שאר הבלינצ'סים ומקפיאים לשעה לפחות.
-
04.
במחבת גדולה מחממים שמן בגובה של ס"מ. מניחים את הביצים בצלחת עמוקה, ואת פירורי הלחם בצלחת נוספת. כשהשמן חם מתחילים לטגן - בכל פעם מוציאים מההקפאה בלינצ'ס ממולא אחד. טובלים אותו היטב בביצה הטרופה ולאחר מכן מצפים בפירורי הלחם.
-
05.
מעבירים בזהירות לשמן החם ומטגנים כדקה - שתיים מכל צד, עד שהפירורים משחימים. ממשיכים כך עם שאר הבלינצ'סים. מגישים חם.