קרואסון ממולא מסקרפונה ושוקולד – קינוח מושחת ומנחם | השף הלבן

קרואסון ממולא מסקרפונה ושוקולד

קרואסון שמרים בגרסה מהירה ממולא בגבינה עשירה ושוקולד. מתכון מפנק שיעשה לכם את היום של אינס ינאי

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק
לקרואסונים:
  • 1 חבילת בצק שמרים עלים "מעדנות" מופשרת לפי ההוראות שעל האריזה
מצרכים למלית :
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 1/2 קופסא של ממרח שוקולד
לציפוי:
  • 1 ביצה טרופה עם כף חלב "תנובה"
  • 50 גרם בוטנים גרוסים מסוכרים ברס

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק על משטח ומחלקים למשולשים.

  • 02.

    מניחים בכל חלק רחב של משולש כפית ממרח וכפית מסקרפרונה.

  • 03.

    מגלגלים לקרואסון (מהחלק הרחב לפינה).

  • 04.

    מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומתפיחים ל- 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מברישים בביצה טרופה וכף חלב

  • 06.

    מפזרים מעט בוטנים מסוכרים ברס מעל.

  • 07.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהקרואסונים מזהיבים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)