דאקוס – מתכון לברוסקטות פריכות | השף הלבן

דאקוס – ברוסקטות יווניות עם פטה ועגבניות

קלמן מיידלר, שף מסעדת קלמנ'ס, משתף אותנו בפתיח המושלם לארוחה: ברוסקטות פריכות המוגשות כמו בכריתים עם עגבניות ופטה.

מאת: קלמן מיידלר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דאקוס - ברוסקטות יווניות עם פטה ועגבניות
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4:

  • 4 פרוסות לחם לבן בעובי 3 ס"מ ללא הקרום
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית אורגנו טרי קצוץ
  • 2 עגבניות מגורדות בפומפיה
  • 2 חופנים קצוצים של תרד טרי, מוקפצים במחבת עם מעט שמן זית
  • 2 כפות פטה כבשים 20% "פיראוס", מפוררת
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-160 מעלות.

  • 02.

    מברישים בשמן זית את פרוסות הלחם משני הצדדים.

  • 03.

    מפזרים אורגנו טרי קצוץ ואופים כ-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    הופכים את פרוסות הלחם ואופים עוד 10 דקות עד שהלחם יבש.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 05.

    מניחים על צלחת הגשה, מניחים על הפרוסות שכבת עגבניות, מעל מעט תרד ןמעל התרד מעט גבינה.מזלפים מעל שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.