עוגת פנקייק בטעם וניל – מתכון לעוגת שכבות פנקייק | השף הלבן

עוגת פנקייק בטעם וניל

חגיגה! מתכון לאחד הקינוחים הכי חמים ברשת, עוגת שכבות המורכבת כולה מפנקייקים תוצרת בית ומלית גבינה וקרם וניל

מאת: אינס שילת ינאי
עוגת פנקייק בטעם וניל
צילום: לירן קפל עיצוב: נעה קנריק
מצרכים למלית:
  • קופסת ממרח שוקולד
  • 2 מכלי שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
  • 1 גביע גבינה לבנה 9% "תנובה"
  • 4 כפות אבקת סוכר
מצרכים לטופינג:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • שערות חלווה
  • נרות יום הולדת
מצרכים לפנקייק:
  • 1 גביע יוגורט BIO 3% "תנובה"
  • 2 ביצים
  • 1.5 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 כפות סוכר
  • 3 כפות שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הקרם:

  • 02.

    מקציפים את השמנת להקצפת קרם וניל עם אבקת הסוכר והגבינה הלבנה לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר.להכנת הפנקייק:

  • 03.

    מערבבים את מרכיבי הפנקייק בקערה

  • 04.

    יוצקים למחבת משומנת קלות כמות של מצקת מהבלילה - מקפידים שקוטר הפנקייק יהיה בקוטר המחבת, כשצד אחד מתחיל להתגבש ומתחילות בועות קטנות הופכים לצד השני, חוזרים על הפעולה עד שיש לפחות 4 - 5 פנקייקס גדולים, (אם נשארת בלילה אפשר להכין כמה קטנים לנשנוש)

  • 05.

    מצננים ומניחים בהתחלה אחד על השני כדי לוודא שכולם באותו הגודל, אם לא ניתן לחתוך מהקצוות כדי להתאים את הגודל. הרכבת העוגה:

  • 06.

    בצלחת רחבה ושטוחה מניחים את הפנקייק הראשון, מורחים עליו ממרח שוקולד ואז קרם וניל ומניחים עוד פנקייק, כך חוזרים על הפעולה עם כל הארבעה.

  • 07.

    מצפים את העוגה בקרם הווניל ומפזרים מעל חלווה ושוקולד מגורר בעזרת קולפן.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.