גלידת יוגורט "פטנט" – מתכון לגלידת יוגורט יווני | השף הלבן

גלידת יוגורט "פטנט"

אביבית פריאל, השפית של מסעדת אוזריה, משתפת אותנו במתכון משגע לגלידת יוגורט יווני ממכרת שמכינים בקלות בזכות פטנט סודי

מאת: אביבית פריאל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל8:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
  • 400 גרם חלב מרוכז
  • 1.5 גביעי יוגורט עיזים תנובה
  • כף מחית וניל (לא תמצית)
להגשה:
  • תאנים
  • דבש פרחי בר
  • פיסטוקים / שקדים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים היטב יוגורט, וניל וחלב מרוכז.

  • 02.

    מקציפים היטב את השמנת ומקפלים אל תערובת היוגורט.

  • 03.

    מקפיאים 6 שעות לפחות. מגישים עם דבש פרחי בר, תאנים ופיסטוקים/שקדים קצוצים.

הכנת? כאן מדרגים
(6)