גלידת יוגורט "פטנט"
אביבית פריאל, השפית של מסעדת אוזריה, משתפת אותנו במתכון משגע לגלידת יוגורט יווני ממכרת שמכינים בקלות בזכות פטנט סודי
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל8:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
- 400 גרם חלב מרוכז
- 1.5 גביעי יוגורט עיזים תנובה
- כף מחית וניל (לא תמצית)
להגשה:
- תאנים
- דבש פרחי בר
- פיסטוקים / שקדים קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים היטב יוגורט, וניל וחלב מרוכז.
-
02.
מקציפים היטב את השמנת ומקפלים אל תערובת היוגורט.
-
03.
מקפיאים 6 שעות לפחות. מגישים עם דבש פרחי בר, תאנים ופיסטוקים/שקדים קצוצים.
הכנת? כאן מדרגים