טוסטוני אבטיח ופטה – מתכון מוצלח לאירוח בקיץ הישראלי | השף הלבן

טוסטוני אבטיח ופטה

אם אתם מארחים אנשים שכבר טעמו הכל, הפתיעו אותם עם הכריכים המיוחדים האלו המשלבים פרוסות אבטיח וגבינת פטה, ההתלהבות מובטחת!

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טוסטוני אבטיח ופטה
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל4:

  • 4 פרוסות גדולות ודקות של אבטיח
  • 8 פרוסות גדולות ודקות של גבינת פטה 16% "פיראוס"
  • מעט עירית קצוצה
  • כמה טיפות שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • 4 פרוסות לחם שיפון מלא (או לחם אחר לפי טעמכם)

הוראות הכנה:

  • 01.

        מכינים טוסטים מהלחם ומניחים את הפרוסות על קרש עבודה גדול

  • 02.

        חותכים מהאבטיח פרוסות גדולות ודקות - כך שכל אחת תוכל לכסות בקלות את כל פרוסת הלחם.

  • 03.

        חותכים חתיכות גדולות ודקות של גבינה ומניחים על הטוסטים כך יכסו את כל פני השטח.

  • 04.

        מניחים פרוסת אבטיח גדולה על הגבינה

  • 05.

        בעזרת סכין חד חותכים את החלק ה"קשה" של הלחם ויוצרים 2-3 משולשים מכל פרוסה.

  • 06.

        מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עירית קצוצה, בעזרת כפית מטפטפים כמה טיפות שמן זית וזורים מעט פלפל שחור. אוכלים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)