סשימי דג עם צנוניות
מנת חובה לחובבי הסשימי והפעם עם טוויסט! גבינות נהדרות שמוסיפות קלילות ורעננות למנה
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: דן פרץ
													עיצוב: נורית קריב
						
					
				
			המרכיבים ל 8:
- 600-500 גרם פילה דג לבן - לוקוס / אינטיאס / מוסר ים - חתוך לפרוסות דקות
 - 10 צנוניות פרוסות דק
 - 1/2 בצל סגול פרוס דק
 - חופן עלי רוקט
 - 1/2 פלפל צ'ילי אדום טרי פרוס דק (אם רוצים)
 - 1 כוס (100 גרם) גבע פרמזן קולקשן מגוררת
 - 4 כפות קרם פרש השף הלבן
 - 1/4 כוס (60 מ"ל) שמן זית
 - 2 כפות מיץ לימון
 - 40 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס 20% שומן מפוררת
 - מלח גס ופלפל שחור גרוס
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מסדרים את פרוסות הדג בצלחת ומניחים ביניהן את הצנוניות, הבצל הסגול והרוקט. מעטרים בצ'ילי, בפרמזן ובקרם פרש.
 - 
								02.
								
מזלפים את שמן הזית ומיץ הלימון, מפזרים את גבינת הכבשים ומתבלים במעט מלח ופלפל. מגישים מיד.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

