פסטה עם ארטישוק, שום, קליפת לימון ובולגרית | השף הלבן

פסטה עם ארטישוק, שום, קליפת לימון ובולגרית

מנת פסטה קלילה שמכינים בדקות. מומלץ להגיש עם יין לבן צונן.

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
פסטה עם ארטישוק, שום, קליפת לימון ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 6 שיני שום פרוסות
  • 1 שקית (400 גרם) תחתיות ארטישוק "סנפרוסט" מופשר או מופשר חלקית, חתוך לרבעים
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 500 גרם פסטה מוכנה לפי הוראות היצרן
  • מלח, פלפל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 200 גרם גבינה בולגרית מעודנת 16% "פיראוס", חתוכה לקוביות או מפוררת
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן זית ושום. כשהשמן חם מוסיפים את הארטישוק ומטגנים 7-8 דקות עד שהוא מזהיב חלקית. מוסיפים גרידת לימון ומיץ, פסטה מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומטגנים דקה שתיים תוך כדי ערבוב מידי פעם.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מוסיפים פטה ומטפרוזיליה, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.