ברוסקטה מצה עם עם קרם סלק-פרובטו ובצל ירוק | השף הלבן

ברוסקטה מצה עם קרם סלק-פרובטו ובצל ירוק

הדרך שלנו להתמודד עם חדגוניות המצה הוא להתייחס אליה כמו ללחם. ואז אפשר להנות מטופינג גורמה על מצה של סלק ופרובטו

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוסקטה מצה עם קרם סלק-פרובטו ובצל ירוק
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6:

  • 3 מצות
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • מלח פלפל
  • 1 כפית אורגנו מיובש מפורר (לא הכרחי)
  • 2 סלקים "סנפרוסט" מופשרים ופרוסים דק
  • 150 גרם גבינת פרובטו כבשים מעודנת 5% "פיראוס", פרוסה
  • 2-3 כפות עלי נענע קצוצים
  • 2-3 כפות אגוזי לו"ז או פקאן קלויים קצוצים
  • שמן זית לזילוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 160 מעלות. מניחים את המצות בתבנית, מברישים מזמן זית, מפזרים פרוסות שום, מלח, פלפל ואורגנו. קולים בתנור כ 8-10 דקות (זהירות שהמצה לא תחרך).

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 02.

    מניחים על המצה פרוסות סלק ופרבטו, בוזקים נענע ואגוזים, מזלפים שמן זית ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.