מרק בטטה קטיפתי, עשיר ומזין בניחוח אסיאתי משגע | השף הלבן

מרק בטטה, זנגביל וטריאקי

​מתכון חדש ומומלץ במיוחד למרק בטטה מזין וטעים בניחוח אסיאתי משגע

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מרק בטטה, זנגביל וטריאקי

המרכיבים ל 3-4:

  • 2 ק"ג בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
  • ​1 כוס רוטב טריאקי
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מקולף וקצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 3 כפות שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבטטות והג'ינג'ר כ-10 דקות ומכסים במים רותחים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    טוחנים בעזרת מעבד מזון ידני או שולחני עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.

  • 03.

    מוסיפים את חלב הקוקוס ואת רוטב הטריאקי ומביאים לרתיחה שניה, מגישים חם.

הידעת?

לגיוון: ניתן להוסיף כף שמנת למרכז הצלחת ולקשט בשני גבעולי עירית.

הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.