מתכון לספגטי עם כדורי בשר | השף הלבן

ספגטי עם כדורי בשר

המתכון האהוב על ילדים, עכשיו בגרסה המשודרגת. מנה מזינה, עשירה ומפנקת​

מאת: שף אבי שטייניץ
בשרי סוג מתכון
מעל שעה זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי עם כדורי בשר
לרוטב:
  • 1 בצל גדול קצוץ דק מאוד
  • 4 שיני שום בינוניות כתושות
  • 6 כפות שמן זית
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • קופסא גדולה עגבניות מרוסקות (800 גר)
  • 2-2.5 כוסות מים
  • מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
  • 2 כפיות סוכר
  • ​חבילת פסטה ( 500 גר')
לקציצות:
  • 1/2 ק"ג בשר טחון טרי "אדום אדום"
  • מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
  • 4 כפות מים או מי סודה
  • ביצה
  • 2 כפות פירורי לחם

הוראות הכנה:

  • 01.

  • 02.

    מערבבים את הבשר עם מרכיבי הקציצה לתערובת אחידה. בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים עד כמה שניתן ומכניסים למקרר לשעה.

  • 03.

    מטגנים את הבצל והשום בסיר עם שמן הזית עד להזהבה. מוסיפים את יתרת רכיבי הרוטב, מתבלים ומביאים לרתיחה קלה.

  • 04.

    מוסיפים לסיר בעדינות את כדורי הבשר. מטלטלים את הסיר קלות, מביאים שוב לסף רתיחה, מכסים חצי כיסוי את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ 35- עד 40 דקות עד שהרוטב יסמיך מעט.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה

  • 06.

    מניחים בצלחת עמוקה את הפסטה ועליה יוצקים את הרוטב עם כדורי הבשר.

הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.