ספגטי עם כדורי בשר
המתכון האהוב על ילדים, עכשיו בגרסה המשודרגת. מנה מזינה, עשירה ומפנקת
בשרי
סוג מתכון
מעל שעה
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

לרוטב:
- 1 בצל גדול קצוץ דק מאוד
- 4 שיני שום בינוניות כתושות
- 6 כפות שמן זית
- 2 כפות רסק עגבניות
- קופסא גדולה עגבניות מרוסקות (800 גר)
- 2-2.5 כוסות מים
- מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
- 2 כפיות סוכר
- חבילת פסטה ( 500 גר')
לקציצות:
- 1/2 ק"ג בשר טחון טרי "אדום אדום"
- מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
- 4 כפות מים או מי סודה
- ביצה
- 2 כפות פירורי לחם
הוראות הכנה:
-
01.
-
02.
מערבבים את הבשר עם מרכיבי הקציצה לתערובת אחידה. בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים עד כמה שניתן ומכניסים למקרר לשעה.
-
03.
מטגנים את הבצל והשום בסיר עם שמן הזית עד להזהבה. מוסיפים את יתרת רכיבי הרוטב, מתבלים ומביאים לרתיחה קלה.
-
04.
מוסיפים לסיר בעדינות את כדורי הבשר. מטלטלים את הסיר קלות, מביאים שוב לסף רתיחה, מכסים חצי כיסוי את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ 35- עד 40 דקות עד שהרוטב יסמיך מעט.
טיימר מופעל
-
05.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה
-
06.
מניחים בצלחת עמוקה את הפסטה ועליה יוצקים את הרוטב עם כדורי הבשר.
הכנת? כאן מדרגים