ספגטי עם כדורי בשר
המתכון האהוב על ילדים, עכשיו בגרסה המשודרגת. מנה מזינה, עשירה ומפנקת
							בשרי
							סוג מתכון
						
					
							מעל שעה
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
									לרוטב:
								
															- 1 בצל גדול קצוץ דק מאוד
 - 4 שיני שום בינוניות כתושות
 - 6 כפות שמן זית
 - 2 כפות רסק עגבניות
 - קופסא גדולה עגבניות מרוסקות (800 גר)
 - 2-2.5 כוסות מים
 - מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
 - 2 כפיות סוכר
 - חבילת פסטה ( 500 גר')
 
									לקציצות:
								
															- 1/2 ק"ג בשר טחון טרי "אדום אדום"
 - מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
 - 4 כפות מים או מי סודה
 - ביצה
 - 2 כפות פירורי לחם
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
 - 
								02.
								
מערבבים את הבשר עם מרכיבי הקציצה לתערובת אחידה. בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים עד כמה שניתן ומכניסים למקרר לשעה.
 - 
								03.
								
מטגנים את הבצל והשום בסיר עם שמן הזית עד להזהבה. מוסיפים את יתרת רכיבי הרוטב, מתבלים ומביאים לרתיחה קלה.
 - 
								04.
								
מוסיפים לסיר בעדינות את כדורי הבשר. מטלטלים את הסיר קלות, מביאים שוב לסף רתיחה, מכסים חצי כיסוי את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ 35- עד 40 דקות עד שהרוטב יסמיך מעט.
טיימר מופעל
 - 
								05.
								
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה
 - 
								06.
								
מניחים בצלחת עמוקה את הפסטה ועליה יוצקים את הרוטב עם כדורי הבשר.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

