מתכון סטייק אנטריקוט בעשן ועשבי תיבול | השף הלבן

סטייק אנטריקוט משודרג

סטייק אנטריקוט איכותי בטעם מעושן נפלא. מנה מרשימה המתאימה גם לאירוח

מאת: שף אבי שטייניץ
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סטייק אנטריקוט בעשן ועשבי תיבול

המרכיבים ל2 מנות:

  • נייר אלומיניום
  • ​2 סטייקים אנטריקוט טרי (כ-300 ג' כל סטייק)
  • צרור עשבי תיבול (רוזמרין, טימין, מיורן)
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים גריל פחמים, מניחים את הבשר על הגריל וצולים 3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים בצד למספר דקות.

  • 03.

    מפזרים את עשבי התיבול על הפחמים.

  • 04.

    הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש. בוזקים פלפל שחור ומלח.

  • 05.

    מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר אלומיניום.

  • 06.

    צולים עד למידת ההכנה הרצויה - לפחות 6 דקות לסטייק אנטריקוט.

    טיימר מופעל
    00:06:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)