המבורגר טופו משודרג עם צ'יפס בטטה | השף הלבן

המבורגר טופו משודרג עם צ'יפס בטטה

המבורגר מעולה שמשתדרג לדרגת מנת מסעדה עם כל התוספות: לחמניה, ירקות וצ'יפס בטטה

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
המבורגר טופו משודרג עם צ'יפס בטטה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 5:

  • 1 כף שמן
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 חבילה טופו תנובה ALTERNATIVE בטעם טבעי (או 1/2 בטעם טבעי 1/2 פיקנטי)
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 1/3 כוס עלי פטרוזיליה
  • 1/3 כוס עלי כוסברה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית בהראט
  • 1/2 כפית מלח, פלפל
  • 2 כפות קמח כוסמת
  • 1/2 כוס מים
  • להגשה: 5 לחמניות המבורגר, חסה, עגבניה, אבוקדו, קטשופ
לצ'יפס בטטה:
  • 2 בטטות חתוכות למקלות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מחוקה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית קארי או חוויג'
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

  • 02.

    מעבירים את מרכיבי ההמבורגר למעבד מזון ומעבדים בפולסים לעיסה אחידה. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.

  • 03.

    יוצרים מעיסת ההמברגר 5 קציצות גדולות, עבות ושטוחות. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את הקציצות כ 2-3 דקות מכל צד עד שהוא שחום ופריך. מוציאים לצלחת.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    להכנת הצ'יפס: מערבבים בטטה, שמן ותבלינים, מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ 20 דקות בתנור שחומם ל 200 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    להגשה חוצים את הלחמניות, מניחים בהן חסה, עגבניה, המבורגר ואבוקדו. מגישי עם צ'יפס הבטטה וקטשופ.  

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.