פתיתי כוסמין או קינואה עם סלק, פטה, משמשים מיובשים, אגוזים ועשבי תיבול
שילוב מתוק-מלוח של פתיתים, סלק ופטה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל6:
- 3 כוסות פתיתי כוסמין או קינואה מבושלים לפי הוראות היצרן, בטמפרטורת החדר
- 1 סלק מבושל חתוך לקוביות קטנות
- 4-5 משמשים מיובשים קצוצים
- 100-150 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס מפוררת
- 1/4 כוס פיסטוקים או אגוזי מלך קצוצים
- 3-4 כפות נענע קצוצה
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
- לרוטב:
- 5 כפות מיץ לימון
- 5 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית דבש או סילאן
- 1 כפית חרדל
- מלח, פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה טורפים את מרכיבי הרוטב. מצרפים את פתיתי הכוסמין ומערבבים. מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים