פתיתי כוסמין או קינואה עם סלק, פטה, משמשים ואגוזים | השף הלבן

פתיתי כוסמין או קינואה עם סלק, פטה, משמשים מיובשים, אגוזים ועשבי תיבול

שילוב מתוק-מלוח של פתיתים, סלק ופטה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פתיתי כוסמין או קינואה עם סלק, פטה, משמשים מיובשים, אגוזים ועשבי תיבול
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל6:

  • 3 כוסות פתיתי כוסמין או קינואה מבושלים לפי הוראות היצרן, בטמפרטורת החדר
  • 1 סלק מבושל חתוך לקוביות קטנות
  • 4-5 משמשים מיובשים קצוצים
  • 100-150 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס מפוררת
  • 1/4 כוס פיסטוקים או אגוזי מלך קצוצים
  • 3-4 כפות נענע קצוצה
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
  • לרוטב:
  • 5 כפות מיץ לימון
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית דבש או סילאן
  • 1 כפית חרדל
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה טורפים את מרכיבי הרוטב. מצרפים את פתיתי הכוסמין ומערבבים. מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)