עוגיות טופו – שוקולד צ'יפס
העוגיות הקלאסיות בגרסה טבעונית ונהדרת. הטופו מעניק רכות נהדרת וערך תזונתי
							פרווה
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: נעמה רן
						
					
				
			המרכיבים ל 20 עוגיות:
- 1/3 1 קמח כוסמין מלא
- 1/2 כוס שיבולת שועל מהירת הכנה
- 1/2 כפית סודה לשתיה
- 1/2 כפית מלח
- 1/3 כוס שמן
- 1 כף חומץ תפוחים
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 1/3 כוס משקה שקדים או סויה "תנובה"
- 2 כפיות תמצית וניל
- 1/2 כפית קינמון
- 1/2 חבילת טופו תנובה טבעי מסונן מנוזלים, מגורר דק
- 100 גרם שוקולד מריר קצוץ או שוקולד-צ'יפס
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מערבבים בקערה קמח, שיבולת שועל, סודה ומלח. טורפים בקערה נפרדת שמן, חומץ, סוכרים, משקה שקדים או סויה, וניל, קינמון וטופו. 
- 
								02.
								מאחדים את תכולת שתי הקערות, מצרפים שוקולד ומערבבים לעיסה אחידה. מצננים במקרר 30 דקות. טיימר מופעל
- 
								03.
								מחממים תנור ל 170 מעלות ומצפים תבנית בנייר אפיה. 
- 
								04.
								בעזרת כך גלידה או בידיים יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית במרחק 3 ס"מ זה מזה. משטחים את הכדורים בעזרת האצבעות. 
- 
								05.
								אופים 14-15 דקות עד ששולי העוגיות ותחתיתן מזהיבים. מצננים. טיימר מופעל
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

