לביבות תרד וגבינות

רכות מבפנים ופריכות מבחוץ – מושלמות לאירוח וגם לפיקניק אביבי.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תרד וגבינות

המרכיבים ל 20 יחידות:

  • 1 שקית עלי תרד מוקפאים 'סנפרוסט' מופשרים וסחוטים (800 גרם)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול, קלוף וקצוץ גס
  • 2 ביצים
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 150 גרם גבינת מוצרלה קולקשן, מגוררת
  • 125 גרם (1/2 קובייה) גבינת פטה "פיראוס", מפוררת גס
  • מלח, פלפל שחור, גרוס
  • להגשה:
  • 1 גביע שמנת חמוצה "תנובה" או קרם פרש "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית - גבוהה, מוסיפים שמן, תרד ובצל ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד הזהבת הבצל, מעבירים לקערה ומצננים.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 02.

    מוסיפים ביצים, פירורי לחם, גבינות, מלח ופלפל ומערבבים.

  • 03.

    מחממים מחבת על להבה בינונית עם שמן בגובה 1/2 ס"מ. יוצרים לביבות פחוסות, מטגנים משני הצדדים עד הזהבה ומעבירים לנייר סופג.

  • 04.

    מגישים חם עם שמנת חמוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.