טראפלס חרוסת | השף הלבן

טראפלס חרוסת – כשר לפסח

מרכיבי החרוסת כאן – תפוחים, תמרים, שקדים, אגוזים ויין אדום אך היא מוגשת כמו ממתק על חתיכת מצה או ליד הקפה

מאת: נ
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס חרוסת - כשר לפסח
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל20 כדורים:

  • 200 גרם תמרים מגולענים
  • 70 גרם תפוח עץ מיובש
  • 50 גרם אגוזי מלך
  • 50 גרם שקדים
  • 2 כפות יין אדום מתוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל הרכיבים במעבד מזון ומעבדיםלתערובת אחידה לא חלקה.

  • 02.

    מגלגלים לכדורים קטנים ומגישים או שומרים במקרר עד להגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(3)