בראוניז שוקולד לבן – שחור – גבינה | השף הלבן

בראוניז שוקולד לבן – שחור – גבינה

נראה לנו שאפשר להכתיר את המתכון הזה כמושלם! 3 שכבות יוצרות ביחד את הבראוניז הכי טעים שתטעמו

מאת: אלונה זוהר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז שוקולד לבן – שחור – גבינה
צילום: אלונה זוהר עיצוב: אלונה זוהר

המרכיבים ל12:

לבראוניז השחור:
  • 180 גרם שוקולד מריר
  • 180 גרם חמאת תנובה
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/2 כוס קקאו
לשכבת גבינה - שוקולד לבן:
  • 1/4 כוס שמנת להקצפה 38% השף הלבן
  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 1.5 מיכלים גבינה לבנה 9% (375 ג'), "תנובה"
  • 1/4 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 1כף תמצית וניל
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 250 סמ"ק שמנת להקצפה 38%, השף הלבן
גודל תבנית: תבנית מלבנית 23x30 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוקולד: להמיס במיקרוגל שוקולד + חמאה + סוכר. להוסיף תמצית וניל. להוסיף את הביצים אחת אחת. להוסיף את הקמח והקקאו ולערבב היטב עד אחידות. ליצוק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 12 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 02.

    לשכבת שוקולדלבן: להמיס במיקרו שוקולדלבן+שמנת מתוקה. לערבב גבינה + סוכר + ביצים ולהוסיף אל תערובת השוקולד הלבן המומס. להוסיף קמח ולערבב היטב. לצקת על שכבת השוקולד ולאפות כ- 25 דקות או עד ששכבת הגבינה איננה רוטטת עוד ומעט זהובה. לקרר היטב.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

    להמיס במיקרו שוקולד + שמנת מתוקה. לערבב עד אחידות. לשפוך על הבראוניז.

  • 04.

    לקרר, רצוי שעתיים במקרר ולחתוך לריבועים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)