בוא נצא לפיקניק! | השף הלבן

בוא נצא לפיקניק!

לא באמת חייבים לצאת לפיקניק כדי ליהנות מהכרות המושלם הזה אבל אם תצאו, תהנו יותר

מאת: שף מאיר עזר "תנובה שף"
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בוא נצא לפיקניק!
צילום: בן יוסטר עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל 4:

  • פסטרמה גחלים טירת צבי – 600 גרם
  • ג'בטה מקמח מלא – 4 לחמניות
  • צ'אטני שרי דיג'ון – 250 גרם
  • עלי בזיליקום - 20 עלים
  • בצל סגול כבוש – 200 גרם
  • חסה סלנובה – 12 עלי חסה
צ'אטני פלאם שרי ודיג'ון:
  • קופסא של עגבניות איטלקיות מרוסקות – 1 קופסא
  • חומץ בן יין אדום – 2 כפות
  • סוכר חום – 4 כפות
  • מלח – חצי כפית
  • חרדל דיג'ון גרגירים – 3 כפות
  • שום – 2 שיניים פרוסות
  • פלפל חריף אדום – כפית קצוץ
בצל סגול כבוש :
  • בצל סגול – 200 גרם
  • 2 שיני שום טרי פרוס
  • 1 כוס חומץ תפוחים
  • 2 כפות סוכר
  • כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה הצאטני:

  • 02.

    מכניסים לסיר את החומץ, עגבניות, סוכר, מלח,פלפל חריף והשום.

  • 03.

    מביאים לרתיחה , מנמיכים את האש לבעבוע עדין ומבשלים כ 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    מכבים את האש ומוסיפים את החרדל ומערבבים.אופן ההכנה הבצל הכבוש:מרתיחים בסיר את החומץ , הסוכר, המלח והשום הפרוס, מבשלים כ 5 דקות ,קולפים את הבצל הסגול  ופורסים לפרוסות עגולות ומניחים בקערה , אל הקערה עם הבצל הסגול שופכים את הנוזל החם ומקררים.אופן הרכבת הכריך :פורסים את הלחם ומורחים צ'אטני עגבניות ,עלי סלנובה, מסדרים פרוסות פסטרמה , מעל מפזרים עלי בזיל וסוגרים את הכריך עם הבצל הכבוש.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.