מסבחת חומוס מהירת הכנה
בואו ללמוד איך להכין חומוס ביתי, טרי ובלי חומרים משמרים
							פרווה
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: אפיק גבאי
													עיצוב: נעה קנרק
						
					
				
			המרכיבים ל 4:
- 1 שקית (800 גרם) גרגירי חומוס מבושלים מוקפאים סנפרוסט
 - 2 שיני שום, שלמות
 - 400 גרם טחינה מוכנה
 - מיץ מ-3 לימונים
 - מלח
 - 2 כפות שמן זית
 - כמון
 - פפריקה מתוקה
 - עלים מ-10 גבעולי פטרוזיליה, שלמים ומופרדים מהגבעול
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מבשלים את גרגירי החומוס 10 דקות בסיר עם מים שהורתחו והומלחו, מסננים ושומרים כוס מי הבישול.
טיימר מופעל
 - 
								02.
								
טוחנים את הגרגירים במעבד מזון, מוסיפים את השום וטוחנים עד לקבלת ממרח בעל מרקם גס. ניתן להשאיר חלק מגרגירי החומוס בצד ולפזרם מעל.
 - 
								03.
								
מוסיפים את הטחינה, הלימון, כוס מי בישול, מלח וכף שמן זית ומערבבים.
 - 
								04.
								
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעט כמון, פפריקה מתוקה, עלי פטרוזיליה ושמן זית.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

