פודינג אורז ופירות העונה – פרווה | השף הלבן

פודינג אורז ופירות העונה – פרווה

קינוח קייצי נפלא!

מאת: יהודית אביב
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פודינג אורז ופירות העונה – פרווה
צילום: יהודית אביב

המרכיבים ל6:

לרכישה >>
  • 1.5 ליטר משקה אורז
  • 1.25 כוסות אורז עגול
  • ¾ כוס סוכר
  • ¼ כוס שמן קוקוס (אפשר לשים מרגרינה אם אין שמן קוקוס)
  • 1 כף גרידת תפוז
  • תוספות: פירות העונה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בסיר גדול , רצוי נון סטיק משקה אורז, אורז, סוכר ושמן קוקוס ומביאים לרתיחה.

  • 02.

    מנמיכים את הלהבה למינימום שיש לנו בגז  ומבשלים כשעה עד שרוב הנוזלים מתאדים והאורז רך ומוכן לאכילה – מידי פעם מערבבים. לקראת סוף הבישול

  • 03.

    מוסיפים את גרידת התפוז. (במידה והנוזל מתאדה והאורז לא מוכן עדיין – להוסיף עוד נוזל ולהמשיך לבשל).

  • 04.

    מקררים מעט ומעבירים לכוסות הגשה, מעבירים למקרר לכמה שעות טובות ומומלץ ללילה שלם.

  • 05.

    לפני ההגשה מסדרים פירות טריים מעל האורז ומגישים קר מהמקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)