סלט גזר, ברוקולי וקשיו בויניגרט "יוגורט", חרדל וסילאן
מיציתם את הסלטים הרגילים ובא לכם לשדרג? הסוד הוא ברוטב הנפלא
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: נעה קנרק
המרכיבים ל6 מנות:
- 1 שן שום כתושה
- 2 כפות שמן זית
- מיץ וקליפה מגוררת מליים אחד ( או לימון )
- 1 כף חרדל
- 1 כף גדושה סילאן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית צ'ילי יבש חריף גרוס
- 1 חבילה בייבי ברוקולי מופרד לפרחים
- 3 גזרים קלופים ופרוסים דק
- כוס אגוזי קשיו קלויים
- חצי כוס שמיר קצוץ
- 1 בצל סגול קצוץ
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
לרוטב
- 1 גביע מעדן סויה BIO תנובה במתיקות מעודנת
הוראות הכנה:
-
01.
0pt">
-
02.
חותכים את כל הירקות לסלט.
-
03.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.
-
04.
מערבבים את הסלט עם הרוטב ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים