סלט רצועות קולורבי ותפוח עץ ברוטב יוגורט וסומק
סלט מרענן וטעים במיוחד.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל4 מנות:
- 4 כוסות עלי רוקט, שטופים
- 2 קולורבי, מקולפים וחתוכים לרצועות דקות
- 1 תפוח עץ ירוק חמוץ מסוג גראנד סמית, מקולף, ללא הליבה וחתוכך לרצועות דקות
- לרוטב:
- 1 כוס יוגורט תנובה דל שומן
- 2 כפות עלי נענע, קצוצים
- ½ כפית סומאק
- 1 שן שום, כתושה וקצוצה
- 1 לימון, סחוט
- מעט מלח ים (לא חובה)
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
קלוריות:
-
02.
5 למנה | נקודות: 1 למנה
-
03.
בקערה, מניחים את גרגר הנחלים יחד עם רצועות הקולורבי והתפוח.
-
04.
בקערה נפרדת, מערבבים את כל רכיבי הרוטב.
-
05.
יוצקים את רוטב מעל הסלט ומגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים