איך מכינים חומוס תוצרת בית? | השף הלבן

איך מכינים חומוס תוצרת בית?

תמיד רציתם לדעת איך מכינים חומוס תוצרת בית?

מאת: נעמי אבליוביץ'
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
איך מכינים חומוס תוצרת בית?
עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • ½ שקית (400 גרם) גרגרי חומוס מבושל של סנפרוסט
  • 2/3 כוס טחינה גולמית
  • 1 לימון, סחוט טרי
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • להגשה:
  • עלי פטרוזיליה קצוצים
  • 35 גרם צנוברים, קלויים במחבת יבשה עד להזהבה
  • כמון
  • פפריקה
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את גרגרי החומוס לפי הוראות ההכנה שעל השקית עד שהגרגרים רכים מאוד ואף מתפרקים. מניחים לגרגרי החומוס להתקרר בסיר עד שהם פושרים/ קרים.

  • 02.

    מעבירים 2 כוסות של גרגרי החומוס לקערה של מעבד מזון יחד עם מצקת של מי הבישול ומעבדים למחית חלקה. אם מחית סמיכה מדי, מוסיפים עוד מהנוזלים.

  • 03.

    מוסיפים מעט טחינה ומערבלים כ-2 דקות. מוסיפים את יתר הטחינה ומערבלים לתערובת אחידה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מוסיפים את מיץ הלימון ומלח בהדרגה- כל פעם טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

  • 05.

    להגשה: יוצקים את החומוס לקערות שטוחות, מניחים מעל גרגרי חומוס מבושלים, צנוברים קלויים, כמון, פפריקה ושמן זית.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.