סלט תרד בבלסמי דבש ופלחי תפוז | השף הלבן

סלט תרד בבלסמי דבש ופלחי תפוז

סלט תרד בבלסמי דבש ופלחי תפוז

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תרד בבלסמי דבש ופלחי תפוז

המרכיבים ל5:

  • צרור גדול עלי תרד שטופים ומופרדים מהגבעול
  • קוביות פילה תפוז (מקלפים היטב את התפוז בעזרת סכין משוננת –מוציאים את הפלחים לפי הפסים לעומק בשר התפוז בצורת "משולש" )
לרוטב:
  • 5 כפות שמן זית
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • מיץ מתפוז 1 בינוני
  • כף דבש (ניתן להחליף בסילאן אם אין דבש)
  • כפית מחוקה של ג'ינג'ר טרי כתוש
  • כפית שום כתוש
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
להגשה:
  • אגס קלוף חתוך לרצועות דקות
  • 35 גרם אגוזי מלך קליפורניה
  • פרוסות תפוז מסוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    יוצקים את כל חומרי הרוטב כולל התבלינים לקערה ומערבבים נמרצות באמצעות מטרפה, עד לקבלת גוון חום כהה וסמיך.

  • 02.

    הרכבת המנה והגשה: מניחים בצלוחית מעט עלי תרד, מעליהם מס קוביות פלחי התפוז ושוב שיכבה של עלי תרד.

  • 03.

    יוצקים בעזרת כף מהרוטב.

  • 04.

    אפשר לעטר בשלוש רצועות של אגס טרי, ארבעה אגוזים ופרוסת תפוז מסוכר.קלוריות: 602 למנה | נקודות שומרי משקל: 4

הכנת? כאן מדרגים
(1)