קינוח תותים, נשיקות וקצפת ליום האהבה | השף הלבן

קינוח תותים, נשיקות וקצפת.

תותים, קצפת, גבינה. השילוב הזה תמיד מנצח. מתכון פשוט להכנה וטעים במיוחד. לכבוד יום האהבה ועונת התותים שבשיאה, קינוח שעושה שמח.

מאת: מירב גביש
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח תותים, נשיקות וקצפת
צילום: מירב גביש עיצוב: מירב גביש

המרכיבים ל6:

לרכישה >>
  • רוטב תות:
  • 250 גרם תותים טריים
  • 3 כפות סוכר
  • השאר:
  • 250 גרם תותים פרוסים או חתוכים לריבועים
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן או גבינה לבנה 9%
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית וניל
  • 250 מיל' שמנת מתוקה
  • 100 גרם נשיקות, מרנג או עוגיות חמאה מרוסקות גס
  • אפשר להוסיף: פקאן סיני מסוכר או קליפות תפוזים מסוכרות

הוראות הכנה:

  • 01.

    רוטב תות:שמים בסיר, תותים וסוכר ומבשלים כ-15 דקות, מצננים במקרר.השאר:

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    שמים בקערה גבינת מסקרפונה, מערבבים היטב שהגבינה תתרכך, מוסיפים אבקת סוכר ווניל. מערבבים.

  • 03.

    מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים לתערובת המסקרפונה. מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הקצפת.הרכבה:

  • 04.

    שמים בכוס או קערית את הרכיבים בשכבות.רוטב תות, מרנג שבור, קציפת מסקרפונה, תותים ושוב.

  • 05.

    שמים במקרר, לכמה שעות וזה מוכן.

הכנת? כאן מדרגים
(0)