המרכיבים ל5 מנות:
- פילה סלמון קפוא "דגי תנובה"
- 3 לימונים
- 4 כפות שמן זית
- 5 גרגירי פלפל שחור לא טחון
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור טחון לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מומלץ לשטוף היטב את הדג ואפילו להשרות במיץ לימון כמה דקות כדי שלא יהיה ריח.
-
02.
להניח את הדג בתבנית לפזר פלפל ומלח,שמן זית ולימון.
-
03.
לבשל בתנור עד שרואים שהדג מתכסה בשכבת שומן לבנה.(נראה כמו בועות לבנות מפוזרות על הדג,לא מחייב שיהיה על כל הדג באופן אחיד.)
הכנת? כאן מדרגים