המרכיבים ל 5 מנות:
- פילה סלמון קפוא "דגי תנובה"
 - 3 לימונים
 - 4 כפות שמן זית
 - 5 גרגירי פלפל שחור לא טחון
 - מלח לפי הטעם
 - פלפל שחור טחון לפי הטעם
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מומלץ לשטוף היטב את הדג ואפילו להשרות במיץ לימון כמה דקות כדי שלא יהיה ריח.
 - 
								02.
								
להניח את הדג בתבנית לפזר פלפל ומלח,שמן זית ולימון.
 - 
								03.
								
לבשל בתנור עד שרואים שהדג מתכסה בשכבת שומן לבנה.(נראה כמו בועות לבנות מפוזרות על הדג,לא מחייב שיהיה על כל הדג באופן אחיד.)
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									


