מרק תירס וקוקוס קטיפתי
מתכון למרק תירס וקוקוס קטיפתי מושלם שיחמם לכם את החורף
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- שקית תירס "סנפרוסט"
- מלח
- פלפל לבן
- 1 כף עלי מיורן
- 1 כוס קרם קוקוס
- 1/2 כוס שמנת מתוקה מופחתת שומן 10% "השף הלבן"
- 3 כפות פתיתי גאודה "עמק"
- 1 כף שמן זית לעיטור
- 1/2 כוס בצל ירוק פרוס דק
- פתיתי קוקוס לבן
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את התירס והמיורן לסיר ומכסים במים.
-
02.
מרתיחים, מנמיכים את החום, מבשלים תוך רתיחה קלה ל-8 דקות ומכבים את החום.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים למרק 3 קורט מלח, קורט פלפל לבן, את קרם הקוקוס והשמנת המתוקה וטוחנים למרקם אחיד.
-
04.
מחזירים אל הסיר ומרתיחים בשנית.
-
05.
מוסיפים למרק כף שמן זית ו-3 כפות גבינת גאודה.
-
06.
מערבבים ומביאים לרתיחה קלה, מוסיפים מעט מים אם המרק מסמיך מידי.
-
07.
מגישים חם בעיטור של תירס ומעט פתיתי קוקוס לבן מעל.
הכנת? כאן מדרגים