רוטב עגבניות ללזניה ופסטה
רוטב של מקצוענים ללזניה
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 1 בצל קטן קצוץ
- 5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
- 5 כפות רסק עגבניות
- 1 כוס מים
- מלח פלפל
- 5 עלי בזיליקום קצוצים
- אורגנו
- 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
- שמן זית
- 2 כפיות שום כתוש
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים קלות את הבצל והעגבניות מוסיפים מלח להוצאת הנוזלים מוסיפים את השום מערבבים.
-
02.
מוסיפים רסק עגבניות אבקת מרק פלפל אורגנו מערבבים ומוסיפים מים
-
03.
מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות עד שהעגבניות מתרככות
-
04.
מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים פעם נוספת אם יש צורך. אפשר לטחון את הרוטב המלצה שלי להשאיר את העגבניות כמו שהן.
הכנת? כאן מדרגים