רוטב עגבניות ללזניה ופסטה – מתכון להכנת רוטב | השף הלבן

רוטב עגבניות ללזניה ופסטה 

רוטב של מקצוענים ללזניה

מאת: השף אבי שליסל
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוטב עגבניות ללזניה ופסטה 

המרכיבים ל10 מנות:

  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
  • 5 כפות רסק עגבניות
  • 1 כוס מים
  • מלח פלפל
  • 5 עלי בזיליקום קצוצים
  • אורגנו
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • שמן זית
  • 2 כפיות שום כתוש

הוראות הכנה:

  • 01.

     מטגנים קלות את הבצל והעגבניות מוסיפים מלח להוצאת הנוזלים מוסיפים את השום מערבבים.

  • 02.

    מוסיפים רסק עגבניות אבקת מרק פלפל אורגנו מערבבים ומוסיפים מים

  • 03.

    מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות עד שהעגבניות מתרככות

  • 04.

    מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים פעם נוספת אם יש צורך.  אפשר לטחון את הרוטב המלצה שלי להשאיר את העגבניות כמו שהן. 

הכנת? כאן מדרגים
(498)