מתכון בראוניז עם אגוזים | השף הלבן

בראוניז עם אגוזים

מתכון פשוט ומהיר לבראוניז טעימים וממכרים.

מאת: יובל רבינוביץ
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז עם אגוזים

המרכיבים ל 20 מנות / תבנית אפיה מלבנית:

  • 4 ביצים
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 2 כפות ברנדי/ ליקר/ קוניאק (לא חובה)
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • כוס סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם תנור ל180 מעלות.

  • 02.

    בסיר קטן ממיסים אתשוקולד והחמאה (יש להיזהר לא לשרוף את השוקולד)

  • 03.

    מוסיפים לסיר את הסוכר ובוחשים היטב עד שהסוכר נמס ומכבים את האש.

  • 04.

    מוסיפיםאת שארהמצרכים (למעט האגוזים)ובוחשים היטב.

  • 05.

    מעבירים לתבנית אפיה מלבנית מרופדת בנייר אפייהומפזרים מעל את האגוזים

  • 06.

    אופים כ-25-30 דקות. מומלץ לבדוק בעזרת קיסם ולוודא שהוא יוצא לח במקצת- זה הזמן להוציא מהתנור. בתאבון!

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(2346)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.