מתכון מרק כדורי בשר ונודלס לילדים | השף הלבן

מרק כדורי בשר ונודלס לילדים

מגוונים את מרק העוף הקלאסי עם כדורי בשר טעימים ושפע של ירקות

מאת: שף קובי פרסול
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מרק כדורי בשר ונודלס לילדים

המרכיבים ל6 מנות:

  • 150 גרם בשר עוף טחון
  • 150 גרם בשר בקר טחון "אדום אדום"
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח
  • כפית קמח
  • 1 ביצה
  • פירורי לחם
  • 4 קישואים
  • 1 בטטה בינונית
  • 3 גזרים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1/2 בצל לבן
  • 3/4 כוס כרוב לבן, קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס אפונה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1 כפית כמון טחון
  • 50 גרם נודלס צהוב
  • כוסברה (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את בשר העוף והבקר עם השום, 2 כפות פטרוזיליה קצוצה, כף רוטב צ'ילי מתוק, קורט מלח, כפית קמח, ביצה וכף פירורי לחם. לשים לעיסה אחידה ודביקה. מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה.

  • 02.

    חותכים את הירקות לקוביות בינוניות.

  • 03.

    בסיר גדול מחממים 3 כפות שמן זית מעל להבה בינונית ומטגנים את הירקות כ-10 דקות תוך ערבוב.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מוסיפים אפונה ומים עד כ-3 ס"מ מעל גובה הירקות, מתבלים במלח ובכפית כמון ומרתיחים.

  • 05.

    בעזרת כפית מוציאים כדורים קטנים של בשר מהקערה ומורידים בעזרת האצבע לתוך סיר המרק הרותח.

  • 06.

    מבשלים 25 דקות, מוסיפים את הנודלס וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 07.

    מוסיפים את הפטרוזיליה ואת הכוסברה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(450)