מתכון בטטות אפויות בחלב קוקוס ובצל | השף הלבן

בטטות אפויות בחלב קוקוס ובצל

פרוסות בטטה ברוטב מתקתק=חריף של חלב קוקוס ותבלינים, מנה מתאימה כתוספת או בפני עצמה

מאת: שף אבי שליסל
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בטטות אפויות בחלב קוקוס ובצל

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 ק”ג בטטה קלופה חתוכה לקוביות או פרוסות עבות
  • 1 קופסא חלב קוקוס
  • 1 בצל גדול חתוך לחצאי טבעות
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • פלפל צ’ילי אדום חריף (לא חובה)
  • 3/4 כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    עורכים בתבנית את הבטטות והבצל.

  • 02.

    מערבבים את חלב הקוקוס עם מים ותבלינים.

  • 03.

    שופכים את התערובת על הבטטות ואופים כ-40 דקות בחום 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(176)