מתכון פאי אגוזים פרווה | השף הלבן

פאי אגוזים פרווה

רוצים ליהנות מפאי אגוזים מרשים, טעים ולא חלבי? מתכון לפאי אגוזים פרווה שכל אחד יכול להכין בחצי שעה של עבודה מבלי להתפשר על הטעם! שיהיה בתאבון

מאת: שירין אבדלחק
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאי אגוזים פרווה

המרכיבים ל8 מנות/ תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ:

לבצק
  • 300 גרם קמח תפוחי אדמה
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 50 גרם גלוקוזה
  • 220 גרם מחמאה
  • 140 גרם קוקוס
מלית
  • 200 גרם מרגרינה
  • 200 גרם דבש
  • 200 גרם סוכר
  • 300 גרם אגוזים (מלך, פקאן)

הוראות הכנה:

  • 01.

     מערבבים את המחמאה, אבקת הסוכר והגלוקוזה ביחד תערובת אחידה.

  • 02.

    מוסיפים את הקמח והקוקוס ומחברים ביחד לקבלת בצק.

  • 03.

     מניחים חמש דקות בצד, מרדדים על שטח מקומח בעדינות, מקפלים על המערוך ומעבירים לתבנית אפייה ומהדקים טוב לתבנית במיוחד בדפנות.

  • 04.

     אופים חמש דקות בחום של 180 מעלות ומוציאים.

  • 05.

    בסיר ממיסים את המרגרינה, מוסיפים סוכר ודבש.

  • 06.

     לאחר שנמס מערבבים היטב במטרפה ומוסיפים אגוזים.

  • 07.

    מורידים מהגז ומצננים.

  • 08.

    מניחים את המילוי על הבצק.

  • 09.

     מחזירים לתנור לרבע שעה.

הכנת? כאן מדרגים
(35)