מתכון עוגת פירורים לפסח או ביסקויטים פתי בר לא לפסח | השף הלבן

עוגת פירורים לפסח או ביסקויטים פתי בר לא לפסח

עוגת ביסקוויטים כשרה לפסח במילוי שמנת וניל

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת פירורים לפסח או ביסקויטים פתי בר לא לפסח

המרכיבים ל 10 מנות / תבנית בגודל 26 ס״מ:

  • 2 חבילות עוגיות ביסקוויט כשרות לפסח
  • 1.5 מחמאה או /חמאה
  • 2 שמנת חמוצה
  • 1 גביע גבינה לבנה 5%
  • 1 אינסטנס פודינג וניל
  • 3 כפות שטוחות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרסקים את הביסקוויטים לפירורים.

  • 02.

    ממיסים את המחמאה או החמאה ומערבבים ביחד.

  • 03.

    מרפדים תבנית במחצית וקצת יותר מהפרורים ומכניסים למקרר עד סיום הכנת הקרם.

  • 04.

    מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט וניל. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף. מוסיפים שמנת אחת ומקציפים במהירות לא גבוהה. מוסיפים עוד שמנת, מוסיפים את הגבינה ומערבבים בהקצפה נמוכה. לאחר מכן נותנים לנוח דקה.

  • 05.

    מוציאים את הפרורים מהמקרר ושמים את תערובת הגבינה מעל. לאחר מכן שמים את יתרת הפרורים על הגבינה, מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר לפחות למשך לילה. 

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.