מתכון לעוגת גבינה בציפוי אוראו
עוגת גבינה בציפוי אוריאו במקום ביסקוויטים, עוגת גבינה מדהימה בציפוי קראנ'צי פריך של עוגיות אוריאו
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- תחתית בצק עוגיות אוריאו מפוררות
- 750 גרם גבינה 9% שומן
- 5 ביצים מופרדות
- 2 כפיות תמצית וניל
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות גדושות קורנפלור
- חצי חפיסה אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
- 1 גביע שמנת מתוקה
- 1 כף סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-150 מעלות.
-
02.
טורפים גבינה עם 5 חלמונים ו-2 כפיות תמצית ווניל לתערובת חלקה ואחידה.
-
03.
מקציפים חלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף, עד לקבלת קבלת קצף מבריק ויציב.
-
04.
מקפלים את הקצף לתערובת הגבינה. מוסיפים קורנפלור ואינסטנט פודינג, ומקפלים לתערובת אחידה.
-
05.
יוצקים את התערובת לתבנית על הבסיס של עוגיות אוריאו, ואופים במשך שעה ו-50 דקות. עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום למשך שעת האפייה הראשונה.
טיימר מופעל
-
06.
מסירים וממשיכים לאפות 50 דקות נוספות. מערבבים סוכר ושמנת מתוקה, עד שהסוכר נמס. מורחים על פני העוגה ואופים 10 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
07.
מפזרים שברי עוגיות אוריאו על העוגה. מצננים ומעבירים למקרר למשך 24 שעות לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים