עוגת גבינה בציפוי קראנצ'י פריך של עוגיות אוראו | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה בציפוי אוראו

עוגת גבינה בציפוי אוריאו במקום ביסקוויטים, עוגת גבינה מדהימה בציפוי קראנ'צי פריך של עוגיות אוריאו

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה בציפוי אוראו

המרכיבים ל12 מנות:

  • תחתית בצק עוגיות אוריאו מפוררות
  • 750 גרם גבינה 9% שומן
  • 5 ביצים מופרדות
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות גדושות קורנפלור
  • חצי חפיסה אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
  • 1 גביע שמנת מתוקה
  • 1 כף סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-150 מעלות.

  • 02.

    טורפים גבינה עם 5 חלמונים ו-2 כפיות תמצית ווניל לתערובת חלקה ואחידה.

  • 03.

    מקציפים חלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף, עד לקבלת קבלת קצף מבריק ויציב.

  • 04.

    מקפלים את הקצף לתערובת הגבינה. מוסיפים קורנפלור ואינסטנט פודינג, ומקפלים לתערובת אחידה.

  • 05.

    יוצקים את התערובת לתבנית על הבסיס של עוגיות אוריאו, ואופים במשך שעה ו-50 דקות. עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום למשך שעת האפייה הראשונה.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 06.

    מסירים וממשיכים לאפות 50 דקות נוספות. מערבבים סוכר ושמנת מתוקה, עד שהסוכר נמס. מורחים על פני העוגה ואופים 10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 07.

    מפזרים שברי עוגיות אוריאו על העוגה. מצננים ומעבירים למקרר למשך 24 שעות לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(73)