מתכון פילה ברבוניה | השף הלבן

פילה ברבוניה

פילה בבוניה בליווי קשקבל

מאת: ניר צוק
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פילה ברבוניה

המרכיבים ל6 מנות:

  • 500 גרם פילה ברבוניה "דגי תנובה"
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 15 עגבניות שרי חצויות
  • 150 גרם גבינת קולאז’ מסוג קשקבל
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת טפלון גדולה מחממים קלות את שמן הזית, מוסיפים את הברבוניות (בשכבה אחת) וצולים כחצי דקה.

  • 02.

    מוסיפים את השום, צולים לחצי דקה נוספת בחום לא גבוה.

  • 03.

    הופכים את הברבוניות ומוסיפים עגבניות שרי, צולים כדקה נוספת, מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.

  • 04.

    להגשה מפזרים את הקשקבל חתוכה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.

הכנת? כאן מדרגים
(102)