המרכיבים ל6 מנות:
- 500 גרם פילה ברבוניה "דגי תנובה"
- 1/4 כוס שמן זית
- 3 שיני שום
- 15 עגבניות שרי חצויות
- 150 גרם גבינת קולאז’ מסוג קשקבל
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת טפלון גדולה מחממים קלות את שמן הזית, מוסיפים את הברבוניות (בשכבה אחת) וצולים כחצי דקה.
-
02.
מוסיפים את השום, צולים לחצי דקה נוספת בחום לא גבוה.
-
03.
הופכים את הברבוניות ומוסיפים עגבניות שרי, צולים כדקה נוספת, מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
-
04.
להגשה מפזרים את הקשקבל חתוכה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.
הכנת? כאן מדרגים