שְׁנִיצֶלוֹנֵי גְּבִינָה
שניצלוני גבינה שתמיד מפתיעים את כולם, גבינה חמה שנמתחת עטופה במעטפת קריספית. מומלץ להגיש חם ומומלץ להכין כמות כפולה.
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 מנות:
מרכיבים:
- 3 פלחי גלעד/קשקבל (200 גרם כ״א) COLLECTION
- 1 כוס קמח
- 2 ביצים
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית אורגנו יבש
- 1/2 כפית שום גבישי
- 2 כוסות פירורי לחם
- שמן עמוק לטיגון
להגשה:
- 1 גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה תנובה
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- פלפלונים קטנים
- מלפפונים קטנים
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים כל משולש גבינה לחמש פרוסות.
-
02.
טורפים את הביצים עם המלח והתבלינים.
-
03.
טובלים את פרוסות הגבינה בקמח ומייד אחרי בביצה.
-
04.
מצפים בפירורי לחם ומהדקים, מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ומקפיאים ל־30 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מחממים שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה קלה.
-
06.
מגישים חם לצד מטבל שמנת חמוצה מעורבבת עם רוטב צ'ילי מתוק ומסביב פלפלונים ומלפפונים קטנים.
-
07.
המלצה- להוסיף להגשה סלט קצוץ.
הכנת? כאן מדרגים