פסטה רוטב שמנת וערמונים – ארוחה מלאה בטעמים עשירים

פסטה ברוטב שמנת וערמונים

פסטה עטופה ברוטב שמנת עדין וטעמים עמוקים של ערמונים, מנה קלאסית שכולם תמיד יתפעלו ממנה.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת וערמונים

המרכיבים ל 4-5 מנות:

מרכיבים:
  • 1 שקית פסטה רדיאטורי/פפרדלה
  • 3 כפות שמן זית
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 שיני שום קצוצות
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% השף הלבן
  • 1 פלח גבע/פרמזן (200 גרם)
  • 2 שקיות ערמונים קלופים בשקית
להגשה:
  • 1 גליל (200 גרם) פרומעז
  • עלי אורגנו טריים
  • 1/2 פלח גבע/פרמזן (100 גרם)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה במים עם כף מלח ומסננים - שומרים כוס ממי הבישול.

  • 02.

    מרסקים גס במזלג שקית אחת של ערמונים.

  • 03.

    למחבת רחבה/סוטאז' יוצקים שמן זית, חמאה, ערמונים מרוסקים גס ושום, מטגנים מעט ומוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושמנת לבישול.

  • 04.

    מוסיפים כוס ממי בישול הפסטה ומערבבים, מוסיפים שקית ערמונים שלמים ואת הפסטה ומערבבים כ־5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    מגישים חם לצלחת הגשה, מפזרים מעל רצועות גבע פרמזן באמצעות קולפן, עלי אורגנו וטבעות פרומעז.

הידעת?

ניתן להשתמש בפסטה ללא גלוטן

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.