צ׳יפס גזר גמדי אפוי עם פרמזן וגרידת לימון | השף הלבן

צ׳יפס גזר גמדי אפוי בתנור

צ׳יפס גזר גמדי אפוי הוא תוספת קלה, מהירה ומלאת טעמים. הגזרים נאפים עם שמן זית, שום כתוש וכוסברה, ומשדרגים בפרמזן מגורדת וגרידת לימון מרעננת. התוצאה היא תוספת צבעונית ופריכה שמתאימה לארוחות ערב או לצד מנות עיקריות. אפשר להוסיף גם מייפל וצ׳ילי גרוס לטוויסט מתקתק-פיקנטי.

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צ׳יפס גזר גמדי אפוי בתנור
צילום: רחלי קרוט

המרכיבים ל 6 מנות תוספת :

מרכיבים:
  • 1 שקית גזר גמדי סנפרוסט
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף שום כתוש
  • ¼ צרור כוסברה קצוצה דק
להגשה:
  • פרמזן מגורדת דק
  • גרידת לימון מלימון אחד

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד שקית גזר גמדי של סנפרוסט (אפשר קפוא או מופשר - זה מקצר את האפייה) ביחד עם 2 כפות שמן זית, 1 כף שום כתוש וכוסברה או פטרוזיליה קצוצה דק.

  • 02.

    מעבירים לתנור ל-200 מעלות ואופים במשך 40-50 דקות. תלוי אם הכנסתם קפוא או מופשר. תציצו לראות שזה הזהיב מעט. אפשר להוסיף כף מייפל ומעט צ׳ילי גרוס למי שאוהב.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 03.

    מומלץ להגיש עם פרמזן מגורדת וגרידת לימון. משדרג ממש!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.