מאפה סינמון רול עם בצק שמרים עלים – מתכון קל ומהיר | מעדנות

מאפה סינמון רול – מעדנות

ריח קינמון מתקתק ממלא את הבית, כזה שלא תוכלו לעמוד
בצק שמרים עלים מושלם – מדופדף וקריספי במילוי חמאה וקינמון
כמה דקות עבודה ותקבלו מאפה מושלם – כמו במאפיות בוטיק

מאת: ניצן ירדן סוסיד
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה סינמון רול – מעדנות
צילום: ניצן ירדן סוסיד

המרכיבים ל12 מנות:

לרכישה >>
מרכיבים
  • 1 חבילת בצק שמרים מרודד מעדנות
  • 80 גרם חמאה רכה
  • 130 גרם סוכר חום (לח)
  • כף קינמון
  • כף תמצית וניל
  • 4 כפות אבקת שקדים
  • להברשה מעל- ביצה טרופה
לציפוי:
  • 50 גר' גבינת שמנת
  • 30 גר' חמאה רכה (טמפ חדר)
  • 80 גר אבקת סוכר
  • מעט מחית וניל
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי

  • 02.

    פותחים את הבצק על שולחן מקומח קלות

  • 03.

    מורחים את המילוי בשכבה אחידה (בעדינות, לא לקרוע את הבצק)

  • 04.

    בעזרת גלגלת חותכים לרצועות ברוחב 4 סמ

  • 05.

    מגלגלים את הרצועות לשבלול. ומניחיחם בתבנית על נייר אפייה

  • 06.

    מתפיחים כחצי שעה, ואחכ מברישים בביצה

  • 07.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים כ 20 דקות

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 08.

    בינתיים מערבבים יחד את על מרכיבי הציפוי

  • 09.

    כשהמאפה יוצא מהתנור מחכים 5 דקות ומורחים מעל את הציפוי

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)